Okcategoryrad

17 tecken på att du är redo för äktenskap

Hur förstår du att du är mogen för familjelivet och är redo att gå nerför gången? Miljontalsfrågan!

Kanske har du och din man nyligen köpt tofflor eller börjat bära träningsbyxor med förlängda knän hemma? Eller kanske har din intuition signalerat det länge, för att du är galen på det? Vi skyndar oss att avskräcka dig: kärlek ensam räcker inte för ett lyckat starkt äktenskap.

Experterna på den populära brudportalen har sammanställt en lista med 17 tecken på att du är redo för äktenskap. Och om du hittar dem alla, lägg dina tvivel åt sidan och börja planera ditt bröllop..

1. Du älskar dig själv

Du kanske redan har hört denna evangelievisdom, ”Älska din nästa som dig själv.” Det betyder att innan du går in i ett förhållande måste du lära dig att verkligen älska dig själv, att höja din självkänsla. Du kan bara inte vara nöjd med någon annan förrän du är helt nöjd med dig själv..

”Naturligtvis har alla en tuff tid när du behöver någon att komplimangera och stödja dig, och du kan vända dig till din partner för att få stöd”, säger äktenskapstränare Leslie Doares. – Men hopp inte att en man kommer att fylla tomrummen i ditt liv och bli din personliga psykolog. Äktenskap handlar om att föra samman två liv, inte ge upp dina egna! ”

2. Du börjar gilla kärlekslåtar som tidigare verkade fåniga

Du har alltid skrattat åt dem som lyssnar på dessa tårtragiska låtar om hur sorgligt det är i din själ när en man är hemifrån. Kom ihåg dessa låtar. Uf-f-f!

3. Du letar inte längre efter mannen i ditt liv.

Det kan låta som en vind, men svar: varför tog du bort dejtingsajten från din telefon och inte längre vill chatta med den trevliga killen som alltid går med sin hund i en närliggande park? Du tittar inte längre på de omgivande männen med tanken: ”Kanske är han bättre än min?” Du är nu fokuserad på att förbättra ditt nuvarande förhållande. (Spoilervarning: Om du väljer att gifta dig kommer du att göra det för resten av ditt liv.)

4. Släktingar godkänner ditt val

Vänner och familj känner dig bättre än någon annan, och om de säger att det är dags för dig att gifta dig, bra. Men om det i deras ord finns tvivel om din valda, måste du sakta ner lite och analysera deras oro..

5. Du känner dig som en superkvinna med honom

Oavsett om det är att sätta ihop en inköpslista eller montera ett nytt IKEA-skåp, känner du dig alltid som ett team. Det verkar som om din duo ges möjlighet att ta över världen kan du enkelt göra det.!

6. Du kan be om ursäkt utan problem

Alla kan vara irriterade och aggressiva, men om de bestämmer sig för att gå med den här mannen till slutet, borde du inte ha några problem med denna skuld och uppriktigt be om ursäkt och se honom rakt i ögonen.