Okcategoryrad

7 kvinnliga misstag i ett förhållande med en man

Var och en av oss bygger personlig lycka enligt ett individuellt recept. Men ofta kollapsar ett förhållande med en man på grund av löjliga misstag som kopieras med avundsvärd beständighet från generation till generation..

Vad kan föra disharmoni i de starkaste relationerna eller till och med helt förstöra familjelivet?

Mordisk naturlighet

Möte med en älskad i ”pre-bröllopsläge”, var och en av oss före datumet nödvändigtvis preeners, klä upp, med ett ord, strävar efter att framträda inför den älskade på bästa möjliga sätt. Men ofta förändras allt när den valda flyttar från kategorin ”brudgummen” till ”make” -kategorin..

Det är inte längre nödvändigt att erövra det, kvinnan slappnar av och njuter av saker som är helt otillåtliga. Det kan till exempel visas på morgonen framför sin man sömnig, orädd, i en formlös ”nattlinne” eller pyjamas. Vi får inte glömma den gemensamma sanningen – EN MAN ÄLSKAR ÖGONEN.

Och om du älskar att gå runt i huset i din pyjamas på morgonen, ska det vara felfritt och inte med förlängda knän och tvivelaktig friskhet. Dessutom, även i pyjamas, ska du kammas, ”pomadas” och på gott humör. Och om din man tillåter sig en hemkläder a la ”Loch Ness-monster” betyder det inte alls att han är redo att överväga dig i en liknande form.

Helig enkelhet

Många kvinnor berättar sin älskade om sina tidigare förhållanden. Någon vill således betona exklusiviteten hos den utvalda (som jag valde dig!), Någon har därmed tvärtom målet att öka självkänslan och återigen påminna om hur lycklig de troende var, och vissa – på grund av en banal önskan att orsaka svartsjuka och väcka upp hans känslor.

Men så är inte fallet när målet motiverar medlen. Sådana uppenbarelser är mycket mer benägna att skada dig själv. Han kan uppleva en känsla av tillfredsställelse, som av många preferenser ges till honom, men hans älskarinna – med en solid ”körsträcka”.

Du bör inte heller fråga din man om hans tidigare flickvänner, och ännu mer för att klargöra detaljerna och detaljerna om tidigare amorösa bedrifter. Varför behöver du det här? Det är bättre att lita på den populära visdomen – ”du vet mindre, sover bättre”.

Tjechovs älskling

Att bara leva i sin mans intresse och därmed bli Tjechovs älskling är en annan anledning till kvinnors olyckor. Först gillar makan till och med att han blir så osjälviskt vårdad och omhuldad. Men mycket snart förvandlas hypertrofierad oro till en rutin för honom och sedan till en börda. Med tiden irriteras han av en primitiv livskamrat som inte har sina egna intressen, hobbyer, önskningar etc. Han letar efter något nytt på sidan – och kommer säkert att hitta det, och hans tjänande frus värld smuler. Oftast, efter en familjekatastrof, tappar en sådan kvinna förtroendet för sig själv..

Vakt

Oavsett hur mycket du vill titta på din mans telefon, kolla vem som ringer till honom eller med vem han skickar SMS – tillåt inte dig själv!

För det första kan du bli generad genom att tolka ett arbetssamtal från din chef, affärspartner etc..

För det andra, vad vill du uppnå med detta? För att övertyga din man om otrohet? Vad kommer det att ge dig, förutom sårad stolthet? Även om din älskade har en affär på sidan, men detta påverkar inte ditt förhållande, är det bättre att gå igenom det i okunnighet. Trösta dig med den attityd som har slagit rot bland folket, som inte bara förändras av de män som fortfarande inte kan eller inte längre kan. Du kommer inte att ändra den maskulina naturen, om du naturligtvis inte har ett sällsynt exemplar av ett exemplariskt seminarium i naturen.

Kamrer

Kontrollera inte din mans fickor eller grumla i hans personliga tillhörigheter. Detta förnedrar dig först och främst, inte honom. Det är ingen hemlighet att många män gillar att göra stash. Först att alltid vara med pengar, åtminstone små. Och för det andra, för att inte låna från vänner när din födelsedag eller bröllopsdag kommer..

Därför finns det inget behov av att sticka ut sina fickor med kravet att ge hela sin lön till ett öre. Denna lilla mängd för honom kan vara ett andetag av frihet, var och en av oss tolkar det annorlunda. Oavsett hur starka dina känslor var för varandra, var och en av er hade ett personligt utrymme och en viss grad av frihet. Försök inte veta allt om din man och håll honom under konstant kontroll: kärlek i fångenskap lever inte länge.

Tränare

Kvinnor som snabbt kan spika och neutralisera kan mycket väl väcka intresse först. Det är sant att detta intresse liknar sympati för krigaren Amazons, som du kan korsa i livet för exotismens skull, men att leva under ett tak är för mycket! Därför är det endast möjligt att kommandera och ställa in din man under rollspelet om du är expert på sådana åtaganden.

Om du är en vanlig genomsnittlig hustru, observera paritet när du diskuterar familjeproblem och fattar beslut. En man på genetisk nivå har insett sin roll som ledare – och en dag kommer han säkert komma ihåg det. Och då kommer han att vilja se en ödmjuk doe bredvid sig, och inte en tigerinna. Kan du sedan fylla i svärd till plogar? Om du inte är säker, låt dig inte börja med rollen som tränare från början, och du kommer att bli lycklig!

En roll skådespelerska

Det är dåligt om din huvudroll i familjen är en ädel kock. Det finns många kvinnor vars familjelycka dödades av deras kulinariska talang. De tar postulatet för nära hjärtat att vägen till en mans hjärta går genom magen. Som ett resultat försöker den unga frun med sina första gastronomiska läckerheter få de troende från äktenskapet. Hennes ansträngningar hittar det mest tacksamma svaret i sin mans själ – och så vidare tills hans magvolym utgör ett direkt hot mot hans liv.

Hennes midja är som regel också i proportion till storleken på hennes man. Som ett resultat upphör mannen att vara nöjd med sin fru, livskvaliteten (andfåddhet plågar, trycket går från skalan, den manliga potentialen försvinner under buken). Och vägen ut ur den onda cirkeln ses ofta på sidan. Tja, varför samlade du recept i flera år och dödade dig själv vid kaminen?

Det är inte bättre om du med ett barns födelse har vant dig vid en enda roll – mödrar. Det är uppenbart att för varje mamma är hennes barn universums centrum, men om en kvinna fokuserar all sin uppmärksamhet och kärlek endast på avkommor, riskerar hon att uppfostra dessa avkommor ensam. En man ska inte känna sig utelämnad med en bebis! Uppfostra ditt barn tillsammans, dela med dig i två både bekymmer och glädjeämnen, men glöm inte att du inte bara är en mamma utan också en fru.

Förresten är förlusten av ömsesidigt intresse för förhållandet med makan bara en sida av medaljen i rollen som en oändligt osjälvisk mor. Det är med sådana mödrar som självcentrerade barn oftast växer upp, som har lärt sig från barndomen att världen kretsar kring dem. Förståelsen att din kärlek borde ha varit inriktad inte bara på barnet kommer ofta för sent.