Okcategoryrad

Glömma eller återvända?

Det faktum att du drömmer om att återvända och / eller hatar din före detta make / älskare säger mer om dig än om honom. Ekaterina Ignatova diskuterar hur man bygger relationer med ex och är det värt att göra det alls.

För ett halvt sekel sedan fanns det inget som en ex-pojkvän. Flickorna hade beundrare från den tidiga äktenskapstiden och en make. Nu har livet blivit mycket mer intressant – och svårare potensmedel.

Jag kommer att döda, jag kommer att klippa, jag kommer att strimla

Det är ett steg från kärlek till hat. Och när han förolämpade dig, förrådde, förolämpade dig, tog du genast detta steg – du flyttade åt sidan, bort från honom, sprang vart du än tittade och nu vill du inte höra om hans biografi. Men allt är mycket svårare, den ex-älskade skickas en länk till månen, och det gemensamma förflutna kan raderas med raderingsknappen. Mycket påminner dig om honom. Platser där du gick, kaféer där du satt. Även saker mycket mer prosaiska – till exempel hans favorit kefir eller glass – gör ditt hjärta, om än helt omärkligt för andra, hoppa över och krympa. När allt kommer omkring väcker det fortfarande en stark känsla hos dig. Det spelar ingen roll vad det heter – kärlek eller hat. Det spelar ingen roll vad du vill göra med den här personen – döda eller älska. Du är inte likgiltig för honom.

Det tar tid att komma över skilsmässa eller separera från en nära och kära. Känslor som vi inte levde och inte kände av oss, okänd smärta och förbittring förblir en tung börda inom oss. Det är obehagligt att följa med dem genom livet. Dessutom kan outtryckt aggression gentemot exet manifestera sig i de mest olämpliga situationerna – i samtal med olika främlingar. Så det är bra att försöka ge denna aggression ett utlopp. Sitt till exempel ner och skriv några arga brev (det är inte nödvändigt att skicka dem till honom alls) eller läs övertygelsen i tomrummet i rummet. Sob midnatt medan du tittar på foton. Kom ihåg allt som var i relationen, bra och dåligt, och. gråta andra halvan av natten. Skicka femtio arg SMS som jämför honom med marken. I allmänhet att göra obehagligt men speciellt arbete. Men då kommer du troligen att känna … lättnad. Du kommer att bli lugnare och – mer likgiltig.

Jag skulle vilja returnera den

Nästan alla vänner är säkra på att du klarade problemet perfekt: ja, det var, ja, du grälade, ja, du gick ihop, men nu har du ett annat liv. Men på natten drömmer du om att du är tillsammans igen, och mitt på arbetsdagen får du dig själv att tänka på hur du av misstag kan träffa ditt ex. Du kommer dock aldrig att slå hans nummer. Att inleda ett möte tycker du är för mycket. Men om du verkligen vill ringa, förlåta, krama, börja träffa eller leva tillsammans igen, bör du returnera ditt ex. Du böjer dig inte till ett anklagande tal.

Är det möjligt att återuppliva förhållandet?

Det beror på er båda. Om människor verkligen älskar varandra och är redo att dra slutsatser från sin separation kan de åter leva tillsammans lyckligt. Kanske, efter krisen, är deras förhållande bara starkare. Men det finns ingen anledning att skynda sig i denna fråga. Till att börja med bör du lära dig att leva separat och lösa problem inte på bekostnad av varandra utan självständigt. Det är också värt att diskutera skälen och möjliga alternativ för deras lösning i framtiden. Titta på förhållandet med ett annat utseende, börja verkligen uppskatta honom och respektera hans frihet – det här är de viktigaste slutsatserna som dras i intervallet mellan första och andra handlingar i komedin som heter ”Living Together”.

Man tror att det är det enda ärliga alternativet för vänskap mellan en man och en kvinna att återvända till ett varmt, varmt förhållande med en tidigare älskare eller man. I denna situation förväntar sig ingen från en annan passion, sex, bröllop, engagemang. Det delade förflutna cementerar grunden för nutiden och framtiden. Var försvinner kärleken när du slutar bo och sova tillsammans? Ingenstans. Kärlek – Sex = Vänskap. Att dricka kaffe en gång i månaden, klaga på din chef och få en komplimang – vad kan vara bättre?

Ibland sover jag med honom

”Sov eller inte sova med ditt ex?” – en fråga som hjältinnorna i serien ”Sex och staden” diskuterar under långa timmar. Men för dem som inte försöker förvandla sina liv till en tvålopera (även om den är av hög kvalitet) är det helt klart: om du vill kan du sova, om du inte vill – du kan hålla dig vaken. Huvudregeln är att inte ljuga för dig själv eller för honom. Baserat på det faktum att ärligt sex är ett mål i sig, och inte ett sätt att uppnå några andra av dina mål.

Men vart kommer detta att leda? Och kommer han inte att tro att segern förblev hos honom, att han är oemotståndlig och kvinnor är redo att förlåta honom allt? Om sådana tankar kommer in i ditt huvud, vill du ha mycket mer av honom än bara sex. Du är fortfarande förolämpad, slå tillbaka och anser att striden inte är över. I det här fallet bör du inte ingå något förhållande med honom, de kan vara smärtsamma. Även om masochister säkert kommer att uppskatta dessa meningslösa möten och den obehagliga eftersmaken som finns kvar efter dem. Sex och flirta med en ex är bara möjligt om de uppfattas enbart som ett trevligt tidsfördriv.

Han är min första kärlek

I tionde klass skrev han en anteckning, bjöd in dig till en långsam dans eller spelade in en sång på en kassett – en dold kärleksförklaring. Sedan träffade du, kysste vid ingången, såg en film hemma (även om du inte kommer ihåg en av dessa filmer från början till slut) och till och med gjorde några roliga planer för livet. Så det kallas att det följs av andra, tredje och längre – vem som har tur. Ett möte med alumner, webbplatsen Odnoklassniki.ru, en oavsiktlig kollision någonstans i staden – och nu är du som fem tjugo år sedan kär i honom och försöker hitta tio skillnader mellan den en gång skolpojken och den nuvarande vuxna mannen. Och naturligtvis finns det en skillnad, men det finns ingen skillnad i dina känslor och känslor. Det verkar som om du enkelt kan göra det här, enkelt, kasta bort några år av ditt liv, och alla dina berättelser med andra män är utkast till romaner som aldrig kommer att se dagens ljus. Det finns en önskan att starta allt från grunden – med honom för alltid.

Möte med första kärlek får vi möjlighet att känna oss som en 17-årig tjej igen. Detta är en tidsmaskin som transporterar oss till det förflutna, där vi var naiva, fulla av styrka och hopp, där det inte fanns någon besvikelse. Vi går tillbaka till den tid vi var bra.

Börja om

Innan du återupptar ett förhållande med en person från det förflutna är det värt att kontrollera om du har gjort allt så att det andra avsnittet i ditt liv tillsammans är mer intressant än det första.

  1. Begrav högtidligt idealet för en man som fanns i din fantasi, ta en närmare titt och se en riktig person i honom, Dima eller Seryozha, med alla hans fördelar och nackdelar.
  2. Sluta uppfatta din före detta älskare som ett objekt, som din egendom. Tänk dig att detta är en helt outsider som kan bygga sitt liv som han vill. Han har rätt att åka till Alaska, gifta sig där, och du ser honom aldrig mer..
  3. Hitta fem misstag du gjorde när du byggde upp din relation med honom..
  4. Prata med den här personen om orsakerna till din upplösning..
  5. Skynda dig inte för att flytta in. Att leva varandra och träffas då och då kommer du att lära dig att värdesätta din frihet och respektera andras frihet. Ge dig själv och honom tid att fatta ett beslut..