Okcategoryrad

Hur man blir fisken i sina drömmar som han aldrig kommer att släppa taget

Vår expert vet hur man blir en man en eftertraktad trofé, som han är stolt över, skryter framför sina vänner och inte byter mot någonting.

Julia Lanske – Certifierad Matchmaker, Love Coach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män.

Steve, sade han, var en ivrig fiskare som njöt av varje fångstjakt. Därför är en guldfisk för honom ett värdefullt byte som så sällan kommer över i vanliga fiskens hav. Mer vanligt förekommer rovdjur, ljusa clownfiskar som lockar uppmärksamhet, imperious och oförstörbara hajar. Och det finns också en enkel mört, som många inte anser.

Varför är en kvinna så värdefull – en guldfisk för en man?

Handlar det verkligen om hennes iögonfallande färg? Det är faktiskt inte yttre skönhet som får en man att kasta nät efter nät i hopp om en värdefull guldstjärtfångst. Nu kommer jag att dela med dig av de egenskaper som en man inte släpper dig, oavsett vilken ”dyr lösen” du erbjuder:

1. En känsla av självvärde

I den välkända sagan tillät inte guldfisken, trots att den uppfyllde den gamle mans önskningar efter varandra, att sitta på nacken. Eftersom hon visste sitt verkliga värde. Du är lika unik och värdefull med dina dygder. Och detta måste sändas exakt till mannen så att han beundrar dig, ser ditt självförtroende och sticker ut från andra. Men det finns en fångst i detta – och jag måste bara fixa dig. Även om du är en skördare, och en präst och i allmänhet en bra karl, och det är så en man vill gnissla, finns det en chans att du kommer att falla in i det ”utmärkta elev-syndromet” – så korrekt, men så … tråkig!

Släpp inte alla dina ”trumfkort” på en man på en gång. Det här är din resurs som kan värma upp intresset i en mans ögon under många år. Om du tar slut på det direkt kommer mannen att gå samman om en månad eller två. Kom ihåg tecknet om den gyllene antilopen: hon kastade guld på padishahen och till slut kvävde han av godhet och ropade: ”Nog. ”Allt förvandlades till skärvor, tappade sitt värde. Så är en kvinna med sina egna meriter: hon har flunkat en man, och han behöver inte längre någonting. Och en kvinna behövs faktiskt inte heller.

2. Förmåga att på ett elegant och säkert sätt hålla i din ”sadel” vid synen av en intressant man

Läs böcker och artiklar om svår manlig psykologi, särskilt kommunikation med män, en kvinna kan förklara sig vara en guru i relationer: Jag vet allt, jag kan göra allt! Men så snart en intressant, stark, stark man börjar i hennes liv smälter ”gurinen”, hon är överväldigad av känslor, ”lek, hormon” – och hon glömmer helt alla postulat, rekommendationer och beteendebestämmelser, börjar med piskande misstag efter misstag. Guldfisken kommer inte att ledas av känslor. Även om en man är vackrare än Apollo Belvedere själv, måste du kunna hålla dig själv och dina känslor i snäva händer. För att inte tappa ansiktet och bli mört – enkelt byte för att mata din älskade katt. ”Den som kontrollerar sig själv är den starkaste”, sa Seneca för länge sedan. Hur kommer jag till det här? Endast genom att träna, träffa män, träffa dem. Ingen teori, även den mest dödliga och testad av 100 500 kvinnor, håller tillbaka dina inre hästar, så ivriga att bära till stäppen ”Vanya, jag är din för alltid!” Lossa tyglarna lite – börja säga vad du inte behöver (eller det är för tidigt), gå vilse och snubbla över manliga provokationer. Eller värre, kasta dig i hans armar eller kasta honom i din säng. Vilken typ av relation finns det ”tills döden skiljer sig från dig”?

Mitt råd i denna situation: var KONSEKVENT. Det är, agera EFTER mannen. Låt hans ”hästar” framåt, låt honom öppna först. Och där kan du gradvis avslöja dina kort. Lär dig att älska med ditt huvud, inte med dina känslor, hjärta eller andra delar av kroppen.