Okcategoryrad

Hur man hittar kärlek online: 7 tips

Speciellt för Wday.ru gjorde författaren Nora Wright, författaren till boken ”Nymphomaniac on the Net, or the Evolution of Desires” 7 huvudprinciper för hur man bekanta sig med Internet.

# 1. Kontrollera samtalspartnern – provocera en gräl

”Kommunikationsstilen på webbplatsen är en provokation. Du bör försöka testa din nya bekant i det första samtalet på webbplatsen. Framkalla en liten kamp – svara på en av hans frågor skarpt och se om han är oförskämd som svar eller förvandlar allt till ett skämt. viagra pris. Om han börjar kalla dig namn, sluta kommunicera omedelbart, inget bra kommer av dig med en sådan oförskämd person ”.

# 2. Byt telefoner

”Om du strävar efter denna fråga med ett framtidsperspektiv, måste du också ta itu med den här frågan på allvar och försiktighet. Jag råder dig att inte skjuta upp korrespondensen och försöka omedelbart utbyta telefonnummer den första dagen. Här måste du naturligtvis ha någon form av hälsosam äventyr … Det är inte skrämmande att byta från att prata i telefon, men det kan vara farligt att träffa hemma (hemma eller hemma) på ett första datum. ”.

Nummer 3. En man borde ringa

”Se till att få mannen att ringa dig. Ursäkter som ”Jag har noll balans” eller ”Du vill prata, så ring dig själv” hjälper dig att förstå att detta redan smaker av alfonsism. Behöver du det? Så dra dina slutsatser ”.

Nr 4. Om du inte ringer tillbaka spelar det ingen roll

”Skicka telefonnummer till alla dina samtalare, så att du senare inte kommer ihåg vem som är med dig just nu för ett möte. Förresten, inte alla som tar ditt telefonnummer ringer. När allt kommer omkring, män – de gillar tekannor, kokar på kvällen eller på natten och svalnar på morgonen. Var inte upprörd om de inte kommer ihåg din existens nästa dag. Webbplatskostnader ”.

Nr 5. Vid det första mötet, observera mer, prata mindre

”Det är bäst att ordna ett möte i neutralt territorium – på ett kafé, restaurang, park, bio, etc. Titta på honom: hur han hälsar dig, hur han kommunicerar med servitörerna. Ämnet för ditt samtal hjälper honom att förstå om han verkligen är intresserad av dig. Jag hade en lämplig upplevelse för detta tillfälle: kommunikationen på webbplatsen var fantastisk – en galant, reserverad, seriös man. Det var så jag föreställde mig honom. Och här är vi på ett kafé. I en timme lyssnade jag på hans resonemang om ämnet: hur en kvinna ska bete sig vid första dejten, vad man ska säga … och till och med vad man ska ha på sig för att imponera på en man. Inte ett datum, utan en solid självbekräftelse på bekostnad av en kvinna – notationer och råd ”.

Nr 6. Fantasera inte

”Världen omkring oss är vad vi är just nu. Ibland kan en fras eller handling orsaka negativt och tvärtom, ett ord, väcker en persons beteende intresse och förändrar attityden gentemot honom radikalt. Bilden som vi skapar från foton eller korrespondens återspeglar bara vårt tillstånd just nu. Jag är positiv och folk skickar komplimanger till mig. Det finns ångest, osäkerhet och aggression i våra själar – vi blir negativa. På ett fantastiskt sätt dyker energin upp även genom monitorn ”.

Nr 7. Gör en fotosession för dig själv

”Det är inte vad som är utanför det som betyder något. Viktigt, men inte viktigt. Välskött – ja! Förtroende – ja! Många, många komplimanger – och du blir självsäker och lite tik. Och det här är mycket attraktivt för män! Tro på din egen oemotståndlighet, och alla tar dig till en drottning! Jag vädjar till er, mina kära ökända tjejer och kvinnor som viftade med handen åt sig själva. Gör en fotosession med en bra mästare, med smak och stil, ge bilderna lite erotik och gå till dejtingsajter. Mängden komplimanger och uppmärksamhet kommer att göra dig oemotståndlig och sexuellt attraktiv. Förstärka denna känsla, öva konsten att flirta och gå ut i det verkliga livet. Förtroende och självkärlek kommer att locka manlig beundran till dig. Du måste åtminstone gå till webbplatser för att återigen bevisa för dig själv att du fortfarande är efterfrågad och känna dig önskvärd. Lycka till! ”