Okcategoryrad

Sexens hemligheter: vad vi döljer för män

Uppriktighet i sex är nyckeln till ett gott intimt liv. Men för att vara ärlig finns det knappast för hundra av det rättvisare könet minst en som inte har några hemligheter från en man. Vad gömmer vi oss och varför?

Vem var du med i ett tidigare liv

Män pratar ofta med det faktum att de absolut inte bryr sig om hur bra de var i sängen och i allmänhet vad de gjorde där i hans frånvaro. Men runt är full av exempel på relationer bortskämda av svartsjuka från det förflutna. Ja, kanske kommer han inte att träffa ditt ex och kommer att lova att aldrig fråga dig vem som är författaren till din ”proprietära” oralsexmetod, men ska du försöka kontrollera det? Han är nog tillräckligt med kunskap om att du hade män före honom, även om han med all ärlighet inte är sannolikt att hänvisa detta faktum till att du karakteriserar dig.

Vi föredrar att behålla nya relationer i bilden, särskilt om de hävdar att de är din medicinska journal. allvarlig.

jag är alltid med dig

Nej, vi pratar inte om svek eller berättelser som leder till dem som utvecklas under krisperioder. Inte om något som går bortom anständighetsgränserna och som vi aldrig kommer att prisa oss själva för. I livet finns det tillräckligt med frestelser, helt säkra relationer och ganska acceptabel moral. Eller bara extremt stötande för honom. Enligt undersökningar onanerar cirka 70% av gifta kvinnor, trots att sex med en man betraktas som bra i alla skalor. Och bara i dessa fall vet en man om det.

Attacker av erotiska resurser faller inom kategorin sexhemligheter, kallas preliminärt ”när han inte är i närheten”. På frågan om vilken typ av vind som förde dig dit kommer ett tydligt svar att hittas: du saknar något i sängen. Och detta är ett allvarligt slag mot stoltheten. Och naturligtvis ska en man knappast veta vilka av Hollywood-hjältarna och arbetskollegor som besöker dina sexuella fantasier. Sådana mentala ”friheter” är immuna mot skräck..

Läs vidare: vad som fortfarande är värt att dölja för en man?

I hemlighet för hela världen

Naturligtvis i förväg att betrakta en man som en skapare svag och oförmögen att mer eller mindre tillräckligt uppfatta information. I slutändan associerar du ödet med honom inte för att söka stöd i denna situation från dem som är medvetna om allt som du är så grundlig från honom hittills. Men kvinnor som är tysta om detta eller metoden är vanligtvis intuitiva. Därför vet män i de flesta fall inte vad de verkligen inte vill veta och inte vill. Samma ”sjätte sinnet” berättar för det svagare könet i vilken utsträckning och i vilken form att presentera hälften av det som behövs, trots svårigheterna. Men det finns också de hemligheter som bör förbli hemligheter. Eftersom ingen man någonsin vill veta:

  • att du verkligen inte är nöjd med att ha sex med honom, du känner inte bara dig (utan också ett par av dina närmaste vänner, kollegor och din mammas vänpsykolog);
  • synet av en sportig garvad stilig man på stranden får dig att tänka på sex inte mindre än hans intellektuella kokett;
  • du har inte glömt namnen på alla tidigare älskare alls och ibland gillar du och verkar roligt att komma ihåg de trevliga stunderna i sex med dem;
  • det händer att du överdriver något, utvärderar hans sexuella meriter och bedrifter för att behaga honom.